ΔΥΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΛΕΜΕΣΟΥ

Δυο Βασίλισσες φέτος στο Καρναβάλι Λεμεσού

Για πρώτη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο στο Καρναβάλι Λεμεσού θα έχουν δυο γυναίκες… οι Βασίλισσες της χαράς και της τρέλας. Από φέτος το Καρναβάλι Λεμεσού αποκτά επίσης το δικό του λογότυπο ενώ πλέον θα ονομάζεται «Το Λεμεσιανό Καρναβάλι».
 
Οι πληροφορίες αυτές δόθηκαν σε διάσκεψη Τύπου την Τρίτη 22 Ιανουαρίου. 
Οι φετινές Βασίλισσες της χαράς και της τρέλας, θα είναι οι γνωστές Λεμεσιανές καρναβαλίστριες Μόνικα Πιερίδου και Μαρία Νικολαΐδη Αφάμη, οι οποίες θα στεφθούν την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου και θα αναλάβουν να μεταφέρουν το κέφι του Λεμεσιανού Καρναβαλιού για το 11ήμερο των εκδηλώσεων.
 
Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης Τύπου, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης παρουσίασε το σκεπτικό γύρω από το λογότυπο του Λεμεσιανού Καρναβαλιού, το οποίο βασίστηκε στο σύμβολο του Δήμου, το λέοντα, καθώς και στη μετάδοση, μέσα από την πολυχρωμία και τα σχήματα, του κεφιού του καρναβαλιού.
 
Ο Δήμαρχος Λεμεσού αναφέρθηκε επίσης στο διαγωνισμό σύνθεσης καντάδας που είχε εξαγγελθεί πέρσι και που φέτος, στις 22 Φεβρουαρίου, θα γίνει παρουσίαση των έξι επικρατέστερων καντάδων και βράβευση των τριών καλύτερων.