9ο Παγκύπριο Συνέδριο της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ

ÐÅÏ

Την Πέμπτη 11 Απριλίου πραγματοποιείται το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ.

Σε ανακοίνωσή της, η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ αναφέρει ότι ολοκληρώθηκε η συζήτηση των μελών της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ γύρω από το περιεχόμενο της έκθεσης δράσης προς το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο της, με το σύνθημα «Διεκδικούμε αποφασιστικά για τους εργαζόμενους στηρίζουμε δυναμικά τους δημόσιους οργανισμούς», ενώ το Παγκύπριο Συνέδριο και οι αποφάσεις του αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους εργαζόμενους, την κοινωνία αλλά και την Πολιτεία.

Η έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει την Πέμπτη, 11/04/2019 και η ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕΟ Λευκωσίας, όπου θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν ο ΓΓ της ΠΕΟ, Πάμπης Κυρίτσης και ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης.

Εισηγητική ομιλία θα καταθέσει ο Γ.Γ. της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ, Αντώνης Νεοφύτου.

Επίσης, θα παρευρεθούν η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών, Ελένη Μαύρου, Δήμαρχοι, προέδροι Ημικρατικών Οργανισμών, Δημοτικοί Γραμματείς, συνδικαλιστές και άλλοι προσκεκλημένοι, ενώ κλήθηκαν και θα παρευρεθούν αντιπρόσωποι από Συνδικαλιστικές Οργανώσεις της Ελλάδας, της Ουγγαρίας, της Σερβίας καθώς και Τ/Κ από την BES.

Στα πλαίσια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 10:30 ειδική ημερίδα για τις ιδιωτικοποιήσεις με τη συμμετοχή των ξένων αντιπροσώπων.

Οι εργασίες του 9ου Παγκύπριου Συνεδρίου θα συνεχισθούν την Παρασκευή, 12/04/19 και ώρα 08:30 και θα ολοκληρωθούν γύρω στις 14:00.