Δράση της ΠΣΟ ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις

PASYEK 2

 

Η Διεθνής Οργάνωση Δημόσιων Υπηρεσιών και συναφών επαγγελμάτων της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ) καθόρισε την 4η Απριλίου ως ημέρα δράσης ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και οι Οργανώσεις μέλη της σε όλο τον κόσμο συμμετείχαν διοργανώνοντας διάφορες εκδηλώσεις.

Η ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ συμμετείχε σε αυτή τη διαμαρτυρία ενώνοντας τη φωνή της με τις υπόλοιπες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις μέλη της Διεθνούς  και στέλλοντας το μήνυμα ότι η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων δεν αποτελεί μέτρο για την αντιμετώπιση των συνεπειών και των οικονομικών δυσκολιών που δημιούργησε η οικονομική κρίση.

Η Συντεχνία πραγματοποίησε σεμινάριο τη Δευτέρα, 4 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΤΚΑ ΠΕΟ Λευκωσίας με τη συμμετοχή στελεχών της από το Ωρομίσθιο Κυβερνητικό Προσωπικό και τις Σχολικές Εφορίες.

Ομιλητές στο σεμινάριο ήταν ο Γ.Γ. της ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ και Πρόεδρος της Οικονομικής Ελεγκτικής Επιτροπής της Διεθνούς Δημόσιων Υπηρεσιών και συναφών επαγγελμάτων της ΠΣΟ, που συμμετέχει και στην Εκτελεστική Γραμματεία της Διεθνούς, Μιχάλης Αρχοντίδης και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΕΟ, Υπεύθυνος του Ευρωπαϊκού Περιφερειακού Γραφείου της ΠΣΟ, Πιερής Πιερή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *